Húsz évet is kaphat a Smallville szereplője

Vágólapra másolva!
Nagy mennyiségű oxikodont találtak az itthon is kedvelt Smallville egyik szereplőjénél, Sam Jonesnál - nem ő volt az egyetlen híresség, akit a napokban kaptak el ezzel a szerrel.
Vágólapra másolva!

Szerda reggel tartóztatták le Sam Jonest, aki a Smallville-ben a főszereplő, Clark Kent barátját, Pete Rosst játssza. A színésznél tízezer oxikodontablettát találtak - a fájdalomcsillapító hatású gyógyszer egy viszonylag új típusú drog, amelyet hillbilly heroinnak nevez az amerikai köznyelv.

A TMZ arról tudósít, hogy a rendőrség szerint Jones egy nagyobb terjesztőhálózat tagja, ahol ő a "hollywoodi kapcsolat", így elképzelhető, hogy az ügy előrehalatával más hírességek is lebuknak. Amennyiben a színészt bűnösnek találják, akár húsz év börtönbüntetést is kaphat.

A napokban kapták el az amerikai Big Brother kilencedik szériájának nyertesét, Adam Jasinskit is, akinél valamivel kevesebb, összesen kétezer tabletta volt. A realitysztár állítólag egész nyereményét (500 ezer dollárt) oxikodonra költötte, majd megpróbált kereskedni a szerrel. A mennyiség nem számít, akárcsak Jones, Jasinski is akár húsz évet is kaphat.