Kirúgtak egy szereplőt a Melrose Place-ből

Vágólapra másolva!
Nem, a gyártó, hanem a vásárló csatorna döntése miatt kell távoznia Colin Egglesfieldnek.
Vágólapra másolva!

A színész az eonline.com-nak elmondta, hogy eredetileg úgy volt, hogy az első körben megrendelt 13 epizódból tízben szerepelni fog, ráadásul többéves szerződése volt, tehát joggal hihette, hogy hosszú távon számít rá a produkció. Persze a sorozatoknál nem lehet előre tudni, hány évig futnak - az elindult szériák harmada éli csak túl az első évet, ráadásul az elmúlt években indult remake-ek, mint a Knight Rider, nem lettek ünnepelt visszatérők.

Egglesfield elmondta, hogy a producerek hívták telefonon, és szomorúan közölték vele a döntést, melyet nem is ők, hanem a megrendelő csatorna, a CW vezetői hoztak. Az indoklás szerint az alkoholista Auggie karaktere túl sötét volt, tehát a sorozat tónusán, hangulatán szeretnének változtatni. A döntés nem személyes volt, nem volt köze a színész alakításához, ráadásul hétfőn még várják a stúdióban, hogy felvegyék az utolsó jeleneit. Nem túl gyakori egy hosszútávra szóló szerződéssel rendelkező színész eltávolítása egy futó sorozatból - vélhetően a döntésben közrejátszott az is, hogy a vártál alacsonyabb nézőszámokat produkál a remake.

A 36 éves színész korábban sokat szerepelt az All my childen című szappanoperában, de pár jelentben láthatták a Kés/alatt vagy a Szívek szállodája nézői is. Az új Melrose Place - az imdb szerint - 2010 februárjában kerül magyar képernyőkre.