A Tv2 leveszi műsorról a Sztárral szembent

Vágólapra másolva!
Még két adás, és vége a vetélkedőnek. Bárdosival és Gesztesivel már leforgatták a műsort, ezeket még láthatják a nézők.
Vágólapra másolva!

A Sztárral szemben-ből nyolc adást tervezett a Tv2, de mindössze öt kerül képernyőre. Október 23-án este csak 754 ezren nézték a teljes lakosságból, még az RTL-en adott régi, poros Harry Potter-film is verte. A kereskedelmi célcsoportban is csak 14,2 százalékkal ment, rontva a csatorna főműsoridős átlagát - mivel a műsor túl drága lenne a délutáni sávba (lapunk úgy tudja, hogy 25 millióba került egy-egy rész - a csatorna ezt az értesülést nem kommentálta), így logikus döntés levenni a képernyőről.

A németeknél Stefan Raabot kellett legyőznie a civilnek a ProSiebenen (a Tv2 német testvércsatornáján), a Schlag den Raab című vetélkedőben, az angol verzió Beat the Star címmel ment az ITV-n, 2008-ban indult.

A hazai celebválaszték valószínűleg gyengébb, mert sem a Schobert-Rubint páros, sem a Majka-Ganxsta duó nem hozott jó nézettséget, a show-ba nem való, igen visszafogott Talmácsival pedig már a rajtnál elhasalt a produkció. A műsornak azért akadtak követői, ők a héten Bárdosi Sándort láthatják, amint egy civillel küzd, jövő pénteken pedig Gesztesi Károllyal búcsúzik a műsor.