Tinisorozatban debütál Meryl Streep lánya

Vágólapra másolva!
Meryl Streep lánya, Grace Gummer a tervek szerint jövőre jelenik meg először a tévé képernyőjén.
Vágólapra másolva!

A 23 éves Gummer egy 17 éves lányt fog játszani a Gigantic című sorozatban, amely a Nickelodeon tinicsatornáján, a TeenNicken lesz elsőként látható. Karaktere híres szülők gyermeke lesz, aki a Los Angeles-i elitben nő fel - kicsit olyan lesz tehát, mintha önmagát alakítaná. A sorozatban ráadásul a Gyilkos elmék főhősének, Joe Mantegnának a 19 éves lánya, Gia is feltűnik.

"A közönségünk szereti a hírességeket és a popkultúrát, és a Gigantic egy tinédzser egyedi perspektívájából ábrázol egy olyan világot, amibe a nézők ritkán nyerhetnek bepillantást" - mondta a Reutersnek a Nickelodeon egyik vezetője, Marjorie Cohn. A sorozat a tervek szerint 2010 elején kerül adásba.

Meryl Streep mindig is távol tartotta gyermekeit a rivaldafénytől, de amikor azok felnőttek, ők maguk akartak közönség elé állni. Grace Gummer is feltűnt már New York-i színpadokon, a The Sexual Neuroses of Our Parents című darabban, nővére, Mamie pedig kisebb szerepeket kapott a John Adams című minisorozatban, illetve a Taking Woodstock című filmben.