Ismerős arcok dolgoznak Clooneynak

Vágólapra másolva!
George Clooney egy rendhagyó rendőrös sorozaton dolgozik, amihez már összeállt a szereplőgárda is.
Vágólapra másolva!

Mint arról írtunk korábban, George Clooney sorozattervét elfogadta a TNT: a Delta Blues egy különc nyomozóról, Dwightról szól, aki éjjel Elvis-imitátorként dolgozik, amúgy pedig az anyjával él - a széria jól illeszkedik tehát abba a vonalba, amit a Monk, a flúgos nyomozó vagy a Psych - Dilis detektívek képvisel.

A főszerepre már korábban megtalálták az ideális színészt, Jason Lee személyében, aki a tévés világba A nevem: Earl címszereplőjeként tört be, azelőtt szinte csak nagyfilmekben láthattuk. A nagybajuszú, karmahívő proli figurája azonban nagyon jól állt neki, kíváncsian várjuk az újabb hibbant alakítást.

A Hollywood Reporter hétvégi tudósításából az is kiderül, hogy a főhős volt nejét a Twin Peaks Lanája, Robyn Lively fogja játszani. A színésznő a kilencvenes években a Chicago Hope-ban és a Savannah-ban is komolyabb szerepet kapott, az újabb időkben viszont inkább csak vendégszerepel, többek között a New York-i helyszínelők, a Kés/Alatt, a Gyilkos elmék vagy A mentalista egy-egy epizódjában láthattuk.

Leehez frissen csatlakozott Sam Hennings is, aki a JAG - Becsületbeli ügyek négy epizódjában játszott, és olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a Helyszínelők és a Miami helyszínelők, a Vészhelyzet, a Döglött akták vagy a Dollhouse. A Delta Blues-ban Dwight társát fogja alakítani.