Vágólapra másolva!
A tavaly véget ért Kemény zsaruk több színésze feltűnik a Hazudj, ha tudsz! egyik epizódjában.
Vágólapra másolva!

Épp csak a főszereplő, Vicet játszó Michael Chiklist nem láthatjuk viszont, rajta kívül azonban a Kemény zsaruk több színésze - Catherine Dent, Kenny Johnson, David Marciano, Benito Martinez, Cathy Cahlin Ryan és David Rees Snell - is szerepet kapott a Hazudj, ha tudsz!-ban.

A kapocs Shawn Ryan, aki annak idején a Kemény zsaruk ötletgazdája volt, a Tim Roth nevével fémjelzett Hazudj, ha tudsz!-nál pedig executive producerként dolgozik. Ő csábította át a komplett színészgárdát egy vendégszereplésre, a Pied Piper című epizódba.

David Marciano itt egy fegyencet fog játszani, akit az élő hazugságvizsgáló, dr. Lightman juttatott börtönbe, még évekkel ezelőtt. A férfit ki is végzik gyerekgyilkosságért, halála után azonban egykori áldozata nagynénjét (Catherine Dent) és nagybátját (Benito Martinez) ismét megtámadják - Lightmanben pedig felmerül a gyanú, hogy esetleg rossz embert intézett el. A nyomozó ezután beszél a Marciano alakította fegyenc öccsével (David Rees Snell) és volt barátnőjével (Cathy Cahlin Ryan), és a gyanú egy fényképészre (Kenny Johnson) terelődik.