Petrocellivel, Columbóval, Charlie angyalaival támad a retró

Vágólapra másolva!
Régi, már klasszikusnak számító sorozatokkal próbálkozik decemberben az AXN Crime.
Vágólapra másolva!

December 6-ától vetíti az AXN Crime a Columbo második évadját: akkoriban még nem 22 részes volt egy szezon, mint mostanában, ugyanis az 1971-ben felbukkanó nyomozó elsőre hét, másodjára nyolc epizódot kapott. Peter Falk kedvelői vasárnap esténként nosztalgiázhatnak.

A Petrocelli-t december 10-én kezdi a csatorna, csütörtökön és kedden lesz adásban, este 11 előtt 10 perccel. A Barry Newmant itthon sikeressé tevő sorozat 1974-ben rajtolt, itt írtunk róla bővebben.

Ennyi retró nem elég, gondolhatnák az AXN-nél, mert a Crime december 11-től vetíti a Charlie angyalai negyedik évadját. Az 1976-ban indult, hét Golden Globe-ra is jelölt, 113 részből álló sorozat minden hétköznap este nyolctól van adásban. Egy novemberi hír szerint felélesztik a sorozatot, remake-et kap, mint több társa - erről itt olvashat.

Hogy még teljesebb legyen az időutazás, a Starsky és Hutch harmadik szezonja is előkerül a csatornán: a sorozat négy évig futott, 1975-ös kezdettel. A hetvenes évek laza srácai hétköznaponként 19.10-kor szívatják a rendőröket a képernyőn.