Big Brother: összeköltözhet Pamela Anderson és MC Hammer

Vágólapra másolva!
2010-ben Nagy-Britanniában is véget ér a Big Brother, az utolsó szezonban hírességek költöznek össze. 
Vágólapra másolva!

Jövőre, a tizenegyedik évaddal ér véget Nagy-Britanniában a Big Brother: a készítők szeretnének stílusosan búcsúzni, így utoljára egy celebváltozatot dobnak ki. Hogy abban kik fognak szerepelni, arról a legnagyobb angol bulvárlap, a The Sun írt, úgyhogy a játékosok kilétéről mi inkább csak feltételes módban beszélnénk.

A lap értesülése szerint a széria húzónevei Pamela Anderson és MC Hammer lesznek, amit mi sem tartunk kizártnak, tekintve, hogy gyakorlatilag bármit megtennének régi hírnevük feltámasztásáért. Ennek érdekében mindketten csináltak már saját realityt, sőt Pamela Anderson korábban az ausztrál Big Brother-házba is bevonult pár napra.

A Big Brother korábbi celebkiadásai megsínylették, hogy sok, ám kevéssé híres embert költöztettek be a házba, így a mostani széria inkább kevés, de jó nevű szereplővel dolgozik. 12-14 helyett az utolsó körben csak tízen szerepelnek, a fentieken kívül például, az egykor szintén jobb napokat látott Boy George és "Hollywood madámja", Heidi Fleiss - legalábbis a The Sun szerint.