Néhányan előre láthatják a Lost végét

Vágólapra másolva!
Jópofa nyereményjátékot eszeltek ki a Lost alkotói, ahol a szerencsések előre betekinthetnek az egyébként gondosan titkolt fináléba.
Vágólapra másolva!

A Lost alkotói gyakorlatilag minden lehetséges fórumon elmondják, hogy sorozatuk fináléja mekkora durranás lesz, konkrétumot viszont annál kevesebbet lehet tudni a befejező évadról - még előzetes sem készült, az alkotók eddig tartották magukat ahhoz, hogy a február 2-i premierig semmilyen anyagot nem mutatnak be.

815 szerencsés azonban most előzetes betekintést nyerhet a Lost fináléjába, pontosabban a záró évad első részébe. Ehhez csak regisztrálni kell az ABC-nél, majd - január 17-ig - hat kérdésre válaszolni az e célra létrehozott honlapon. A nyertesek "palackpostán" kapják meg nyereményüket, egy Desmond kulcsára emlékeztető pendrive-ot, melyen a betekintő mellett - afféle emlékeztetőként - szerepel pár jelenet az ötödik évad utolsó részéből is. A küldemény elvileg január 29-én, vagyis négy nappal a hivatalos premier előtt érkezik meg a címzettekhez.

A Lost alkotói a szereplők közül állítólag csak a Jacket játszó Matthew Foxot vonták be abba, hogy mi is lesz az ütős befejezés, de a színész egy budapesti sajtótájékoztatón elárulta: ő csak azt tudja, hogy a záró kép mi lesz ("egy nagyon szép, szomorú és felemelő jelenet"), de hogy addig miként jut el a történet, azt nem.