Sem Vágó, sem Liptai nem segített a Tv2-n

Vágólapra másolva!
Egyelőre a Tv2 nem tud mit kezdeni a változatlanul erős Széf-fel, holott ezúttal tényleg ismert arcokkal próbálkozott a Hal a tortán-ban.
Vágólapra másolva!

A Hal a tortán korábbi (például december 21-én látott) garnitúrájához képest erősebb csapatot szedett össze a Tv2 az év elejére, bevetette Vágó Istvánt, Liptai Claudiát, Till Attilát, de a főzőshow kedden sem tudta megverni a Széf című vetélkedőt. A műsorrend átalakítása, a napi két Jóban Rosszban-epizód kipróbálása egyelőre nem vezetett eredményre, változatlanul a korábbi, RTL-es műsorok nyerik a sávot.

tv2

A kereskedelmi célcsoportban az RTL-es Híradó több mint 12 százalékponttal verte a Tények-et, utána a Széf ért el közel 35 százalékos közönségarányt, miközben a Hal a tortán 23 alatt maradt. A Fókusz alatt csökkent valamelyest az RTL közönségaránya, de a Barátok közt kezdetére megnőtt: így a Jóban Rosszban két része is csak 22 százalék körül mozgott az ötven alatti felnőtt nézőknél. Az esti filmek és a Kemény zsaruk - Médium párbaj alatt már nagyjából egyforma eredményt értek el a kereskedelmi csatornák. A Tények Este és a Dakar-összefoglaló alatt már a Tv2 volt a nézettebb a 18-49-es célcsoportban, de ezek már kívül esnek a főműsoridőn.