Fülledt szexjeleneteket ígér a Spartacus

Vágólapra másolva!
A közelgő Spartacus-sorozat a televíziózás történetének legfülledtebb szexjeleneteit ígéri a nézőknek.
Vágólapra másolva!

A trák rabszolga, Spartacus történetének (újabb) tévés verziója körül már régóta elég nagy a felhajtás: a vállalkozásról bővebben írtunk itt, azóta annyi történt, hogy a Starz csatorna megrendelte a második évadot is - anélkül, hogy az elsőből akár egy kockát is látott volna a közönség.

A Spartacus: Blood and Sand alkotói most a Los Angeles Timesnak nyilatkoztak, hogy újabb hírverést csináljanak az elvileg január 22-én érkező sorozatnak. A vezető író és executive producer, Steven S. DeKnight már korábban kiadta a jelszót ("Szex és erőszak!"), amit most azzal fejelt meg, hogy elmondta, a Spartacus-ban a televízió történetének legfülledtebb, legmerészebb szexjeleneteire számíthatunk.

Az ominózus képsorok ezzel együtt sem lesznek pornográf tartalmúak, és DeKnight azt is sietett elmondani, hogy mindig meglesz a dramaturgiai szerepük: "Mindig akad valami - mondjuk a hatalom -, amit a karakterek el akarnak érni. Minden szexjelenetnek célja van".

A Los Angeles Timesnak az egykoron Xena-t alakító Lucy Lawless is nyilatkozott (aki a Spartacus női főszerepét, Lucretiát játssza): szerinte a szexjelenetek nagyon jól meg lettek koreografálva, méghozzá úgy, hogy a színészeknek alig kellett egymáshoz érniük. "Amiről azt gondolod, hogy látod, azt valójában nem látod" - mondta.