Vágólapra másolva!
A White Zombie zenekarral ismertté vált Rob Zombie - néhány horrorfilm megrendezése után - a tévé felé fordul, a Miami helyszínelők egyik epizódjáért felel, és erős csapatot tervez.
Vágólapra másolva!

Rob Zombie még a nyolcvanas években hozta létre zenekarát, a White Zombie-t, majd 1997-ben szólókarrierbe kezdett. A kétezres években a filmezésbe is belekóstolt, ő rendezte például Az 1000 halott háza című horrort vagy a 2007-es - ugyancsak ijesztő - Halloween-t.

Az énekesből lett rendező most első tévés munkájára készül: a Miami helyszínelők egyik epizódját fogja megrendezni, amely a tervek szerint március 1-jén kerül adásba az Egyesült Államokban. Ha hinni lehet a Zombie által a Myspace-re kitett plakátnak, akkor elég szép szereplőgárdát sikerült összeszedni az ominózus részhez.

A legkarakteresebb vendég a Mechanikus narancs és a Britannia gyógyintézet kultikus színésze, Malcom McDowell lesz, akit újabban a Hősök-ben, illetve Zombie két Halloween-filmjében is láthattunk. Mellette Michael Madsen (Kill Bill, Sin City), Paul Blackthorne (Rúzs és New York) és a Halloween-ben szintén feltűnt William Forsythe támogatja Horatiót és csapatát.