Hasselhoff lányaival újabb valóságshow-ban folytatja

Vágólapra másolva!
A Knight Rider és a Baywatch sztárja és családja életéről tízrészes reality készül az USA-ban, miután Nagy-Britanniában már forgott vele egy hasonló sorozat.
Vágólapra másolva!

Az A&E csatorna leszerződött a színésszel egy tízrészes, epizódonként félórás realityre, mely Hasselhoff mindennapjairól, két lányáról, Taylor Annről és Hayley-ről szól, illetve azon erőfeszítésekről, melyeket apjuk tesz azért, hogy a lányok megtalálják helyüket a showbusinessben. Mindkét lány énekesnő szeretne lenni, előbbi 19 éves, kommunikációt tanul, utóbbi 17 éves, modellkedik, és a színészi pálya is vonzza.

Hasselhoff korábban sorozataival (Baywatch, Knight Rider), mostanában főleg betegségével tudott címlapokra kerülni, de 2009-ben készült reality vele Nagy Britanniában, hat részben, Meet the Hasselhoffs címen. A közelmúltban megvált az America's Got Talent tehetségkutató show zsűritagságától - elmondása szerint elég volt, elfáradt. Most úgy véli, álomszerepet kapott, mivel szerinte "minden szülő vágya, hogy sikerre segítse gyerekeit".

A műsort, amelynek címe sincs még, a FremantleMedia North America gyártja, még 2010-ben képernyőre tűzik, a csatorna honlapja szerint.