300 ezren tesztelték magukat a LifeNetwork weboldalán

Vágólapra másolva!
A LifeNetwork tematikus televízió weboldalán egy hónap alatt több mint 300 ezer felhasználó töltötte ki azt a tesztet, amelynek eredményéből kiderül, hogy az illetőnél fennáll-e a H1N1-megbetegedés veszélye.
Vágólapra másolva!

A LifeNetwork honlapja, ahol az [origo] egészség tematikájú tartalmai is elérhetők 2009. októbertől, gyors növekedést produkálva decemberben az átlagos napi látogatottság alapján megszerezte a piacvezetői pozíciót a hasonló témájú honlapok közt. Jelenleg az influenzajárvány áll az érdeklődés középpontjában: a Life Network weboldalán található, az ÁNTSZ szakmai támogatásával készült H1N1-tesztet ma már több mint 300 ezren töltötték ki. A teszt az orvosi vizsgálatot nem helyettesíti, de fontos tanácsokkal látja el a weboldalra látogatókat.

"Hazai érdekeltségű tematikus televíziós csoportként a Life- és az OzoneNetwork csatornával is törekszünk arra, hogy a lehető legtöbb olyan témát feldolgozzuk és közvetítsük, amivel nap mint nap foglalkoznak az országban, mindezt úgy, hogy mindhárom képernyőn elérhető legyen" - mondta Koltai Péter, a csatornák vezetője.

A LifeNetwork a Magyar Telekom 100%-os tulajdonában álló Origo Zrt. tematikus csatornája.