Komédia Hitlerrel, modern ősemberek: furcsa tévés döntések

Vágólapra másolva!
Televíziózással foglalkozó lapok rendre leközölnek listákat: most a ranker.com szedett össze tíz rendkívül rossz tévés húzást.
Vágólapra másolva!

A ranker.com listája szerint minden idők legrosszabb ötlete volt viccesnek szánt tévéműsort készíteni Adolf Hitlerrel: a komédia 1990-ben született, és hamar el is halt. A Heil Honey, I'm Home-ban Eva Braun és a náci vezető szomszédjában például egy zsidó pár lakott, Arny és Rosa Goldenstein, de nem sokáig, hiszen a produkciót egy rész után sietve eltüntették a képernyőről.

A lap szerint komoly hiba volt megszüntetni egy időre a Star Trek-et, folytatást, szakszóval spin-offot készíteni a MASH-nek, és ugyanígy buta lépés volt ideiglenesen megszüntetni a Family Guy-t, mely napjaink egyik legkedveltebb animációs sorozata. A pár évvel ezelőtt bemutatott Cavemen is a meghökkentően átgondolatlan darabok közé került (ebben tévéreklámból kikerült szőrös ősemberek kalandoztak a modern Amerikában), de a Knight Rider feltámasztásának sem tapsolt felállva a publikum. Az itthon is bukott, Jakupcsek Gabriellával felvett Az igazság ára szintén szerepel a listán, de a furcsa döntések közt említik azt is, amikor az ABC nemet mondott a Helyszínelők-re - mely később más csatornának, a CBS-nek szállította és hozza most is a sok nézőt és a százmilliós bevételt. A teljes lista itt olvasható.