Így jártam anyátokkal: még egy év

Vágólapra másolva!
Várható volt, de immár biztos: újabb évadot kap az elmúlt évek egyik legjobb, ötödik szezonjánál tartó komédiája. Itthon három évad ment le, tárgyalnak a folytatásról.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok egyfajta utódjának tartott, itthon a Comedy Centralon futó Így jártam anyátokkal biztosan kap egy hatodik évadot a CBS-től, folytatódhatnak a New York-i fiatalok kalandjai. A szituációs komédia átlagosan 8,8 millió tévézőt érdekel az USA-ban, itthon elsősorban a letöltők, fiatalok közt kedvelt. A CBS amúgy jól áll a szitkomokkal, mert a Magyarországon a Cool tévén látható Agymenők is jól hoz, 2011-ig biztosan képernyőn lesz, a Viasat3 komédiáját, a Két pasi meg egy kicsi-t pedig 2012-ig gyártják a szerződés szerint.

Az, hogy a leendő gyerekei anyát kereső Ted Mosby és haverjai sztorijának folytatását korán, már januárban, az ötödik évad közepén berendeli a tévétársaság, azt jelenti, hogy bíznak Carter Bays és Craig Thomas Emmy-díjat nyert és Golden Globe-jelölést is kapott sorozatában, ugyanis a legtöbb esetben csak tavasszal szokott kiderülni, mely széria kap folytatást.

Magyarországon kissé le vagyunk maradva, még a negyedik évadra várnak a tévézők: a csatornától annyit tudtunk meg, hogy tárgyalnak a folytatásról.