Vágólapra másolva!
Az Odaát kiegészítéseként, neves arcok közreműködésével készül a Ghostfacers című websorozat.
Vágólapra másolva!

Internetes spin-off készül az Odaát című misztikus sorozatból: a Ghostfacers középpontjában egy csapat szellemvadász áll, akik dokumentarista stílusban, saját maguk mutatják be akcióikat. A kis csoport nyilván nem teljesen független a Winchester fiúk működésétől, az Odaát első és harmadik évadjában is feltűnt.

A websorozatot gyártó Wonderland már hozzáfogott a munkálatokhoz, egyelőre tíz, egyenként háromperces epizódot tervez megjelentetni. Az első részben a srácok egy színházban nyomoznak, ahol állítólag egy hajdani színésznőcske kísért - a szellemet a Kés/Alatt-ban látható Kelly Carlson játssza, de nem ő az egyetlen ismert arc a produkció körül.

Szintén szerepel a New York-i helyszínelők laborzsenijét, Adam Rosst megjelenítő A. J. Buckley (ő nemrég járt Budapesten az AXN meghívására, és egy korábbi Odaát-részben is felbukkant), aki a számos szériában vendégszereplő Travis Westerrel (Sírhant művek, Vészhelyzet, Dr. Csont) együtt íróként is jegyzi a websorozatot. Közben az Odaát már az ötödik évadjánál tart, és több képregény, könyv, illetve egy hivatalos magazin született a nyomán.