Benkőt és Tabánit is ünnepelték a Story-gálán

Vágólapra másolva!
A 2010-es Story Ötcsillag Díjátó Gálán elismerést kapott Stohl András, Barabás Éva, Winkler Nóra, Joshi Bharat, de kiemelték az erősen vegyes megítélésű Benkő feleséget keres című valóságshow-t is.
Vágólapra másolva!

Február 6-án este tizenegyedik alkalommal ünnepelt a Story magazin a hazai hírességekkel, színészekkel, zenészekkel, tévés celebekkel. A Corinthia Grand Hotel Royal báltermében adták át a Story Ötcsillag Díjakat: az olvasók szavazatai alapján a legjobb női műsorvezető 2009-ben Barabás Éva lett, a férfiaknál Joshi Bharat nyert, színészként Stohl Andrást emelték ki, a zenés produkciók kategóriájában pedig a Csillag születik nyertese, Tabáni István győzött. A legsikeresebb televíziós produkciónak járó díjat az RTL Klub Csillag születik című műsora kapta, a "Leg-leg-leg" kategória díját a Benkő feleséget keres című műsorának ítélték.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Joshi Bharat vonul - nézzen képeket itt!

A Story Érték díját is kiosztották, Huszti Péter, Presser Gábor, Szinetár Miklós és Vitray Tamás véleménye alapján. A Story-gálán Kerekes József színművészt, Rezes Judit színésznőt, Szalóki Ágnes énekesnőt és Winkler Nóra műsorvezetőt emelték ki.