Megéri sztárnak lenni a Tv2-nél

Vágólapra másolva!
A visszatérő Mr. és Mrs. hét hétig tart, a szereplő párok rendes gázsit kapnak, a győztes pedig egy "bőröndnyi készpénzt", egy világ körüli utat vagy egy 1965-ös Cadillac DeVille-t vihet haza.
Vágólapra másolva!

Hét hétig tart a március 1-jén induló Mr. és Mrs. a Tv2-n. Mivel minden héten öt, úgynevezett sztárpár vetélkedik, a hetedik hétre így hat páros marad, ők kerülnek a döntőbe. A műsorban feltűnik párjával Görög Zita, Fekete Dávid, Rippel Ferenc és Delhusa Gjon is, többek közt.

Az utolsó hét győztese világ körüli útra mehet, de választhat egy bőröndnyi pénzt vagy egy 1965-ös Cadillacet is. A szereplő párok a nagy nyeremény lehetősége mellett persze gázsiért vállalták a felvételeket, melyek közt 2009-ben voltak egészen megalázóak is - például Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán pironkodhatott, mert hagyta, hogy éneklés közben színes, ragadós folyadékkal öntsék le és tollal szórják be.

A szerződések titkosak, de lapunk úgy tudja, hogy volt hazai sztár, aki az RTL-es Vacsoracsatá-ért egymillió forintnál is többet számlázott, ahogy a Hal a tortán is megfizeti a szereplőit - és egy elvileg intim, néha kellemetlen titkokat kikotyogó vetélkedőt sem vállalnak kevesebbért a hazai celebek.

A műsor előzményeiről, a külföldi elődökről itt olvashat.