Vágólapra másolva!
A Született feleségek Edie-je, Nicollette Sheridan egy készülő pilot főszereplője lett, miközben sorozatbeli férje, Neal McDonough is új munkát kapott.
Vágólapra másolva!

Nicollette Sheridan a CBS egyelőre cím nélküli pilotjában kapott szerepet, miután az ötödik évaddal kiszállt a Született feleségek-ből. Az új projektet Sacha Baron Cohen háziszerzői, Ant Hines és Larry Charles jegyzik: a Brüno-n és a Borat-on mindketten dolgoztak, Hines pedig a Da Ali G Show-hoz is írt pár epizódot. Charles emellett olyan sorozatok producere és írója, mint a Seinfeld, a Törtetők vagy a Félig üres.

A Sheridannel készülő történet középpontjában egy angol csavargó (Paul Kaye) áll, aki egyszercsak Los Angelesbe költözik, hogy felvegye a kapcsolatot rég nem látott lányával - akiből időközben tinisztár lett. Sheridan a lány anyját, egyszersmind a férfi elveszett szerelmét játssza, aki mellesleg szintén színészként dolgozik az Egyesült Államokban.

Közben a színésznő Született feleségek-beli férjét, Dave-et alakító Neal McDonough is visszatér a képernyőre: őt a Scoundrels című produkcióban láthatja majd a közönség, ami egy új-zélandi sorozat nyomán készül. McDonough itt egy csalót és hamisítót játszik, aki börtönbe kerül, mire felesége (Virginia Madsen) megpróbálja jó útra téríteni a több bűnözőt is felvonultató családot.