Gyilkos számok: vége lehet a számolgatásnak

Vágólapra másolva!
Az itthon is vetített krimi valószínűleg a vége felé közeledik, a producer és a főszereplő is más munkákkal foglalkozik.
Vágólapra másolva!

A Magyarországon a Tv2-n vetített Gyilkos számok könnyen lehet, hogy nem kap újabb évadot. A CW csatorna mindenesetre épp a Numb3rs producerétől, Ken Sanzeltől rendelt meg akciódús drámai sorozatot, illetve annak pilotját - jelezte a napokban a Hollywood Reporter. A Nomads című szériában a tervek szerint hátizsákos fiatalok járják a világot, látszólag érdeklődvén a helyi nevezetességek iránt: valójában a CIA-nek dolgoznak.

Sanzel írja a történetet, ő is rendezi az első részt, és az, hogy a projektben a Gyilkos számok készítőire is számít, jelzése annak, hogy a Numb3rs jelenlegi évadja lehet az utolsó. A széria elkaszálását a CBS tévécsatorna még nem jelentette be, de nem ad okot a reményre az sem, hogy a szokásos 22 rész helyett csak 16-ot rendeltek korábban a hatodik évadból.

Az Entertainment Weekly jelentette elsőként, hogy a főszereplő - a képen is látható - David Krumholtz a FOX egyik pilotjában lesz látható, egy egyelőre név nélküli, munkahelyi vígjátéksorozatban, de ez csak akkor rajtol el, ha megfelel a vevőknek, illetve tényleg lezárják idén tavasszal a Gyilkos számok-at.