Koporsót árul Győzike a folytatódó valóságshow-ban

Vágólapra másolva!
Áprilistól a Győzike újabb részekkel folytatódik, annak ellenére, hogy a műsor főszereplője 2009 nyarán visszavonult a nyilvánosságtól. 
Vágólapra másolva!

Jelenleg a Cool tévé ismétli a Győzike korábbi epizódjait, de áprilistól lesz folytatás, Gáspár Győző megegyezett az RTL Klubbal, és már forgat is egy stáb a család mellett. A csatorna közlése szerint új helyzetbe került a família, a családapa koporsókkal üzletel, neje sminkes, Evelin egy kéttannyelvű gimnázium tanulója, Virág pedig iskolás lett.

A Gáspár családdal felvett reality 2005 legnagyobb tévés sikere volt - amennyiben csak a nézettség számít. Abban az évben a húsz legnézettebb műsorból tizennyolc az RTL Klubon futott, ezekből kilenc a Győzike volt. A műsort gyakran kétmilliós tábor figyelte, még 2007-ben is jól ment.

rtl sajtóklub

A showman tavaly júliusban látványosan megsértődött, és visszavonult a nyilvánosságtól: "A közelmúltban családunkkal kapcsolatban megjelent, tendenciózusan rosszindulatú és negatív hangvételű cikkek, megnyilatkozások hatására eldöntöttük, hogy a jövőben semmilyen újságírói kérdésre, megkeresésre - érkezzen az bármilyen részről, bármilyen témában - nem válaszolunk, és semminemű nyilatkozatot nem teszünk" - tudatta akkor egy közleményben.