Komoly szabályváltozások lesznek a Fábry-féle Milliomosban

Vágólapra másolva!
A Legyen ön is milliomos! felgyorsított verziójában hatan játszanak, a gondolkodási időt is megszabja a produkció, sőt, külső segítséget sem kaphatnak a próbálkozók.
Vágólapra másolva!

A Legyen Ön is milliomos! újabb, már márciustól látható verziójában hat játékos játszik, akik között sorsolással döntik el, hogy milyen sorrendben kapnak lehetőséget a kérdések megválaszolására. Új elem, hogy időkorlát van: az első öt kérdésnél 15, a második ötnél 30, míg a másfél milliós kérdés után, az utolsó ötnél már 45 másodperc gondolkodási időt kapnak a játékosok.

További nehezítés, hogy az eddig ismert három segítséget (telefonos, felezés, közönség) már nem vehetik igénybe a versenyzők, illetve nem állhatnak meg. Ha a játékos egy kérdésre jól válaszol, akkor kapja a következő kérdést, ha nem, akkor a régi szabályokhoz hasonlóan azonnal kiesik a játékból. Lehetősége van arra, hogy - a segítségek megvonásával megmaradt egyetlen egérútként - elpasszolja a kérdést, ebben az esetben visszaül a helyére, és a sorban következő játékos foglalja el a széket. Több változás is lesz még, így például a legmagasabb garantált nyeremény - annak elérése esetén - százezer forint, azaz nem lesz újabb küszöb.

rtl sajtóklub

A civilek, nem közszereplők az első fél órában, a celebek, sztárok pedig a műsor második felében kapnak esélyt, hogy elvigyék a maximálisan megnyerhető 40 millió forintot.