27 hónapot kapott a riporternő kukkolója

Vágólapra másolva!
Elítélték azt a férfit, aki titokban meztelenvideókat készített az ESPN sportriporteréről, Erin Andrewsról, majd közzétette azokat az interneten. 
Vágólapra másolva!

A bíróság március 15-én 27 havi börtönre ítélte Michael David Barrettet, aki több meztelenvideót is készített Erin Andrewsról, annak tudta nélkül. A nyomozás során kiderült, a férfi legalább három városba követte a riportert, és - kulcslyukon, kukucskálónyíláson keresztül - sikerült őt lefilmeznie szállodai szobájában. Hasonló módszerekkel még tizenhat nőről készített felvételeket, amelyeket aztán feltett az internetre.

Forrás: ESPN

Az Associated Press tudósítása szerint a férfi a bírósági tárgyaláson könnyek között kért bocsánatot áldozatától, de Andrewst ez nem hatotta meg - sőt keményebb büntetést követelt a bírótól, mivel úgy érzi, életre szóló traumát szenvedett, most már attól is fél, hogy akár csak belépjen egy hotelszobába. Az ítéletet hozó Manuel Real biztosította a riportert, hogy a kukkoló a törvény szerint kiszabható legmagasabb büntetést kapta.

Erin Andrews az ESPN nevű sportcsatornánál dolgozik riporterként, és a férfinézők körében mindig nagyon népszerű volt; a Playboy 2007-ben és 2008-ban is "Amerika legszexisebb sportriporteré"-nek választotta. Március 22-től a Szombat esti láz tengerentúli változatában, a Dancing with the Stars című táncos show-ban is láthatják az amerikai nézők.