Jerry Springer különös társkereső műsort kapott

Vágólapra másolva!
A Magyarországon is jól ismert showman, Jerry Springer áprilistól egy rendhagyó társkereső műsort vezet.
Vágólapra másolva!

A legtöbb országban csak botrányos show-járól ismert Jerry Springer áprilistól új szerepben jelenik meg az amerikai televízióban: a Game Show Networkön (GSN) fogja vezetni a Baggage című produkciót - jelentette be kedden a csatorna. Egy társkereső műsorról van szó, melyben - a műfaj hagyománya szerint - három jelölt küzd egy ellentétes nemű játékosért.

A műsorban azonban van egy kis csavar, hisz a versenyzőknek - ahelyett, hogy fényeznék magukat - be kell vallaniuk legnagyobb hibáikat: ezt segíti a címbeli bőrönd, melyben a játékosok az ominózus hibákra utaló, szimbolikus tárgyakat cipelnek be a stúdióba. A végén egy jelölt marad, a Nagy Ő viszont csak ekkor jelenti be, hogy neki mi a legrosszabb tulajdonsága - a GSN közlése szerint irányításmániás játékos éppúgy megfordul majd a show-ban, mint áruházi tolvaj.

Springer a közleményben könnyű és vidám műsornak nevezte a Baggage-et, szerinte a show-tól senkinek nem fog megváltozni az élete. "Én vagyok a bolond nagybácsi, aki mellett úgy érzik az emberek, nyugodtan elmondhatják a titkaikat. Senki fölött nem fogok ítélkezni" - mondta.