Nem kellett testdublőr Courteney Coxnak

Vágólapra másolva!
A Cougar Town című sorozat forgatásán egy vetkőzős jelenetre is igen mondott Courteney Cox, nem kellett neki testdublőr.
Vágólapra másolva!

Nem igényelt fiatalabb, beugró testdublőrt a Cougar Town című sorozat forgatásán Courteney Cox, inkább vállalta a vetkőzést önmaga. A Daily Expressnek elmondta, hogy barátnője, a sorozatban szintén felbukkanó Jennifer Aniston ezen megdöbbent, de ő inkább vállalta, hogy megmutatja testét, pedig már szerinte sem olyan, mint húsz éve. "Vannak, akik nem szeretik megmutatni olyan testrészüket, mely nem tökéletes, nincs is ezzel baj. És úgy döntöttem, megmutatom. Fontos, hogy láttassuk, milyen valójában negyvenesnek lenni" - mondta az 1964-ben született színésznő.

Forrás: --

A Jóbarátok Monicája 2009 szeptemberében tűnt fel a képernyőn, az ABC-n, a Cougar Town című komédiával, mely egy elvált, 18 éves fiával élő nő párkeresési próbálkozásairól szól. A csatorna 2009 októberében - látva a jó premiert - berendelte a teljes első évadot, januárban pedig bejelentette, hogy várja a másodikat is.