Mónika javított, Joshi Bharat még tartja magát

Vágólapra másolva!
A Mónika show megszűnése előtti napokban erősebb volt a Tv2 délutáni kibeszélőshow-ja, a kasza hírére azonban nőtt kissé az RTL-es műsor iráni érdeklődés is.
Vágólapra másolva!

Április 14-én, szerdán, Mónika 21,5 százalékos közönségaránnyal futott, Joshi Bharat ugyanakkor 20,6 százalékra volt képes - miközben előbbi közönségaránya csökkent három százalékpontot a végére, addig a riválisé nőtt valamelyest. Egy nappal korábban viszont nyert a Tv2 kibeszélő műsora, ráadásul a korábban kezdő Mónika 19,3 százalékról veszett öt százalékpontot, míg a volt bábművész kicsit növelte is nézettségét a műsora alatt.

rtl sajtóklub

A Mónika májustól új részekkel már nem lesz képernyőn, de az RTL korábbi adásokat ismétel. A Tv2-es riválisnál pedig nagy kérdés, hogy a nem különösebben erős délutáni nézettség mellett érdemes-e nagyobb költséggel saját műsort gyártani a Tények elé, vagy elég betenni ősztől egy lényegesen olcsóbb, vásárolt telenovellát. Az Indexen egy cikk a Joshi Bharat közeli végét jósolta a napokban, de az [origo] megkeresésére Koltay Tamás szóvivő ezt cáfolta. "A Joshi Bharat folytatódik, a Tv2 hosszú távon számít rá" - válaszolta.