Nem Szabó Patrícia lejáratása volt a cél az RTL Klubnál

Vágólapra másolva!
A Cosmopolitan volt főszerkesztőjével harangozta be az RTL Klub Reflektor című műsora a Szex és New York második részét. A főszereplő nem foglalkozik a kritikákkal, a műsor főszerkesztője szerint pedig nincs semmi bántó a videóban.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub Reflektor című műsorában Szabó Patrícia közel öt percen át bolondozik a Szex és New York szereplőivel, persze nem a helyszínen: a Budapesten felvett jeleneteket váltogatják a filmből kivágott részekkel. A videó keletkezési körülményeiről, a kifejezetten negatív internetes fogadtatásról szerettük volna megkérdezni a főszereplőt, de csak annyit mondott, hogy nem érdeklik a netes hozzászólások, majd megbeszéléseire hivatkozva letette a telefont.

Schiwert-Takács László számos nagy RTL-es műsor főszerkesztője volt (Csillag születik, Szombat esti láz, övé lesz az X-faktor is), a Reflektor-nál ő bólintott rá az ötletre, hogy a Cosmopolitan volt főszerkesztőjét kérjék fel egy ilyen anyagra. Lapunk kérdésére, hogy nem érzi-e, hogy kínos lett Szabó számára a videó, nemmel felelt. "Ez úgy működik, ha közeleg a bikiniszezon, és forgatnánk erről, keresünk egy olyan hírességet, aki passzol ehhez a témához. Ha golfról készítünk egy kisfilmet, akkor ahhoz keresünk hiteles arcot. Most nem az volt az alapgondolat, hogy Patrícia a magyar Carrie Bradshow, de mégiscsak egy neves divatmagazin főszerkesztője volt, újságíróként is ismerték. Akár Réz Andás is lehetne a filmben, csak őt nem érdekli ez a téma. Azt gondolom, hogy egy néző számára ez a párhuzam, hogy Patrícia bekerül a nagy sztárok közé, nem annyira meredek" - mondta.

"Nem volt szándékunk lejáratni. Nem járunk egy baráti társaságba, de kedvelem őt. Amikor a Celeb vagyok, ments ki innen!-t csináltuk, olyan embert kerestünk, aki teljesen idegen test a dzsungelben, akinek egészen más a mindennapi környezete. Patrícia akkor még a modern városi nő bibliája, a Cosmopolitan főszerkesztője volt, egy trendmeghatározó figura. Úgy került ki a dzsungelbe, hogy a kisszoknyák, tűsarkú cipők, drága kölnik világából jött, majd ott forgatott van egy pólóban, egy fürdőruhában. Jelzem, része volt a formátumnak, hogy kell ilyen karakter, az angol verzióban is volt ilyen figura. Patrícia abszolút megfelelt a karakterleírásnak" - tájékoztatta lapunkat a főszerkesztő arról, miképp is lett hirtelen celeb 2008 őszén a női magazinnál dolgozó, a bulvárlapok olvasói előtt is ismeretlen Szabó Patríciából (a műsort kétmillióan nézték minden este).

Forrás: --

A videó itt megtekinthető

Schiwert-Takács szerint az újabb videóban semmi bántó nincs, játék, tréfa az egész. "A Reflektor-nak tudjuk a helyét a világban, annyi csak a dolga, hogy szórakoztató legyen. Amikor Détár Enikő kiesett, és más RTL-es kolléganők helyettesítették, mindegyikkel forgattunk, úgy, hogy kedvenceikkel kerültek egy filmbe, Peller Mariann például George Clooney-val. Nem Oscar-díjas alkotások ezek, pusztán szórakoztatóak" - tette hozzá.

Lapunknak a Szex és New York-filmeket forgalmazó Intercom részéről elmondták, hogy nem örülnek a videónak, nem is járultak hozzá - az RTL pedig jogtalanul használt fel jeleneteket az első filmből, és ezt el is ismerte az Intercom felé.

Mit gondol a videóról? Írja meg nekünk!