A futballvébé mind a 64 meccsét élőben adja az MTV

Vágólapra másolva!
A labdarúgó-világbajnokság minden mérkőzést élőben közvetíti az MTV. A telesport.hu oldalon szintén minden meccs élőben fut majd, és visszanézhető lesz.
Vágólapra másolva!

Napi tíz órában foglalkozik a Magyar Televízió a 19. futballvébé eseményeivel június 11. és július 11. között. Az MTV mind a 64 mérkőzést élőben adja, HD minőségben, akik pedig nem tévéképernyőn követnék, az interneten a Telesport oldalán nézhetik a találkozókat.

A kommentátorok Gundel Takács Gábor, Egri Viktor, Somos Ákos, Somos Zoltán és Faragó Richárd lesznek, a Híradó pedig egy kétfős ministábot küld ki, Al Ghaoui Hesna és Vizi Attila utaznak Dél-Afrikába. A sportriporterek videoblogban számolnak be az utazásokról, a helyszíni benyomásokról, a csapat még a Twittert és a Facebookot is használja, hogy az MTV sportosztálya minél több fiatalt elérjen.

A mérkőzések előtt fél órával indul a felvezető műsor, Mérei Andreával, Somogyi Diánával, Zelinka Ildikóval és olyan vendégekkel, mint Mészöly Géza, Bánfi János, Sallói István vagy Bognár György. A sportbárok hangulatát kívánja képernyőre vinni a csatorna, amely az esti, 20.30-kor kezdődő meccsekre futballhoz értő, sportszerető sztárvendégeket is ígér.

Az MTV a világbajnokság alatt minden nap délután egytől szinte csak futballal foglalkozik, mindössze hattól nyolcig lesz egy kétórás sáv, amikor sorozatok lesznek a képernyőn, a Híradó mellett. Minden éjjel ismétlések, összefoglalók futnak majd, 23.30-tól.

A nyitómeccset a Dél-afrikai Köztársaság játssza Mexikóval június 11-én, délután négykor.