Kétnemű énekes, pornós tűznyelő - fura alakok a tehetségkutatókban

Vágólapra másolva!
A Britain's Got Talent egyik zsűritagja, Piers Morgan szerint a tehetségkutató műsor idei mezőnye különösen fura alakokból áll, de korábban is láthattunk már jó pár csodabogarat, akik nem mindennapi képességükkel szerettek volna érvényesülni a képernyőn. Íme néhány példa arra, hogy miféle extrém - olykor röhejes - mutatványokkal képesek előállni a tévés tehetségkutatók versenyzői.
Vágólapra másolva!

Megosztotta a zsűrit a pornós tűznyelő

Piers Morgan bizonyára Tia Brodie-ra is gondolt, amikor a fura szerzeteket emlegette: a kilenc éve a pornószakmában dolgozó hölgy a Britain's Got Talent-ben tűnt fel idén áprilisban, mégpedig egy tűznyelő számmal. A mutatványban az volt a plusz, hogy a nő félmeztelenül adta elő - a zsűri két férfitagját ez érthető módon lenyűgözte, a női döntnök, Amanda Holden viszont legfeljebb csak azon viccelődött, hogy Brodie bizonyára úgy borotválja a lábát is, hogy leperzseli róla a szőrt.


----------------------------

A gyomrában rakta ki a Rubik-kockát

Szintén a britek tehetségkutatóján indult a skót Stevie Starr, aki a villanykörtétől a biliárdgolyóig mindent lenyel, majd visszaböfög. Rendszeres száma, hogy egy szeggel együtt lenyel egy kisebb léggömböt, a lufit pedig kipukkasztva küldi vissza; sőt arra is volt már példa, hogy a gyomrában rakott ki egy Rubik-kockát. Starr már a Britain's Got Talent előtt is viszonylag ismert volt, az Egyesült Államokban több késő esti talkshow-ban is megjelent, itt például David Lettermannél látható:


----------------------------

Csapnivaló bűvészek és táncosok

A Britain's Got Talent-ben persze nemcsak az idei szezonban fordultak meg fura alakok, a 2008-as körbe például számos táncos jelentkezett, akinek produkciója jócskán hagyott kívánnivalót maga után:


Ugyanebben az évben az amerikai változatban, vagyis az America's Got Talent-ben egy rakás csapnivaló bűvész tűnt fel, akik közül többen még a legalapvetőbb trükköket sem tudták végrehajtani:


----------------------------

Egyedül énekelt duettet

Friss felfedezett Reggie Ramirez, aki a műsor Fülöp-szigeteki verziójában, a Pilipinas Got Talent-ben énekelt el egy duettet - egyedül. A kétnemű énekes úgy öltözött be, és úgy sminkelte magát, hogy egyik fele férfit, másik fele nőt formázott, és persze úgy adta elő az Endless Love című számot (amely eredetileg Lionel Richie-hez és Diana Rosshoz kötődik), hogy a férfi és a női szólamot is ő vitte. Bemutatkozójában elmondta, nem csak a színpadon van két neme, civilben is lehet őt hölgyemnek és uramnak is szólítani.


----------------------------

"Ennek olyan íze van, mint Yodának"

2010 márciusában mutatkozott be a német közönségnek a tízéves Sophia Heesch, akit a szülei bizonyára nem figyelmeztettek eleget, hogy ne vegyen mindent a szájába. A kislány ugyanis azzal a mutatvánnyal állt elő, hogy vakon, csupán a nyelvével tapogatózva felismeri az összes Lego-figurát, amely a Star Wars karakterei nyomán készült - és nemcsak azt mondja meg, hogy épp Han Solót vagy Yodát tartja a szájában, hanem hogy az adott figura melyik kiadásáról van szó.


----------------------------

Jani szétfejeli a kúpcserepet

Nálunk Hajós András műsora, a Benne leszek a tévében vonultatott fel jó pár fura szerzetet: volt, aki azt gondolta képernyőképes számnak, hogy a fogával felemel egy asztalt, más pedig két késsel döfködte magát úgy, hogy a tőröket épp megállította a teste előtt:


Szőke Cigány művésznéven szerepelt egy Kádár János nevű úr is, aki - amellett, hogy a fejével tört szét egy kúpcserepet - sajátos előadásmódjával is felhívta magára a figyelmet.