Delhusa is kaphat valóságshow-t az RTL-en

Vágólapra másolva!
Sok műsorötleten dolgozik az RTL Klub, ezek egyike egy Delhusa Gjonnal felvett reality. A zenész 2008 őszén szerepelt sokat a csatronán.
Vágólapra másolva!

Delhusa Gjon 2008 őszén, az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című, nagyon jó nézettséget szállító műsorában szerepelt, most pedig felmerült, hogy új, saját realityt kapjon a csatornánál - írja a Bors. Az [origo] kérdésére Dobsi Adrienn sajtómenedzser elmondta, hogy nagyon sok műsorötlet van a csatornánál, és ez valóban a tervek egyike. "Folynak a tárgyalások. Ha egy műsor indulása biztos, akkor időben kommunikálja majd az RTL Klub" - tette hozzá.

A zenész neve korábban felvetődött már egy új valóságshow-val kapcsolatban, maga Delhusa Gjon beszélt egy afrikai, utazós műsorról, amelyben Fekete Pákóval szerepelt volna: a műsorból semmi sem lett, vagy anyagi okokból maradt el, vagy pusztán a zenész önpromóciója volt.

Benkő Dániel párválasztós műsora 2009 őszén ugyan sok támadást kapott, mégis ragyogó nézettséggel futott, utána az RTL Klub az Edit férjet keres című realityt tervezgette, az egyik szereplőre építve a show-t. Amennyiben Delhusa Gjon kap heti valóságshow-t a csatornán, Benkő volt partnere aligha kerül képernyőre. "Nem tudom, mi lesz a műsorommal, az RTL-nél talán többet tudnak. A környezetemben tinik és idősebbek is nagyon várják, hogy újra szerepeljek. Többen is megjegyezték, hogy ritkán mutatnak mostanában, kíváncsiak már a műsoromra. Én is nagyon várom, bedobhatnának már a mély vízbe, mert lassan megöl az unalom" - mondta az asszony a Borsnak.