Stohl András a Duna tévének is gondot okozott

Vágólapra másolva!
A Duna Televízió gondolkozik azon, hogy "az élet dramaturgiája hogyan fogja a Tűzvonalban című sorozat dramaturgiáját befolyásolni" - közölte a csatorna sajtófőnöke Stohl András autóbalesetével kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Képlékeny még a Tűzvonalban negyedik évadjának a sorsa, ugyanis Stohl András balesete miatt a Duna tévé gondolkodik azon, hogy miképp, mikor kerüljön képernyőre a széria. Stohl a krimisorozatban rendőrt alakít, de színészi kvalitásaitól függetlenül kérdéses, mennyire lenne hiteles a figura a május 8-i események után.

Herczeg Dóra, a Duna tévé sajtófőnöke elmondta, hogy a csatorna gondolkodik a folytatáson, azon, hogy "az élet dramaturgiája hogyan fogja a Tűzvonalban című sorozat dramaturgiáját befolyásolni".

Az MTV-től pénzhiány miatt 2010-re a Duna tévéhez került sorozat, a 12 epizódra tervezett évad forgatása pedig április 12-én kezdődött, azaz aláírt szerződések vannak (Hábermann Jenő producer 2009 májusában kérdésünkre válaszolva elmondta, hogy nagyjából 15,5 millió forintból lehet kihozni egy részt). "A sorozat legerősebb évadja lesz, amelyben több csavar van, mint a csavarboltban, és annyi hulla, hogy le lehetne forgatni a mohácsi csatát" - nyilatkozta a Fonyódi Tibor forgatókönyvíró március végén.

Stohl András karamboljáról itt olvashat.