A jövő emlékei, Dokik: itt a vége

Vágólapra másolva!
Az ABC elkaszálta a Dokik-at és A jövő emlékei-t, rendelt viszont hét új sorozatot, az egyiknek Matthew Perry a főszereplője.
Vágólapra másolva!

Amint azt sejteni lehetett, az ABC a tizedik évadot már nem kérte az amúgy is eléggé átalakult Dokik-ból, és a jól indult, de aztán ellaposodott A jövő emlékei-t is elkaszálta - írja az Entertainment Weekly. Véget ért a Better Off Ted című szitkom, valamint Alyssa Milano friss sorozata, a Romantically Challenged is - utóbbiról ebben az összeállításban írtunk.

Forrás: ABC

Búcsúznak a Dokik

A csatorna megrendelt viszont hat új szériát, három drámai és három vígjátéki sorozatot: a CSI-franchise-ért is felelős Jerry Bruckheimer ezúttal ügyvédeket szerepeltet produkciójában (The Whole Truth), és jön a svéd eredeti alapján készült My Generation, valamint a Michael Imperiolit (Maffiózók) is felvonultató nyomozós széria, a 187Detroit.

A komikus oldalon a Jóbarátok Chandlerje, Matthew Perry sportmenedzserként mereng azon, hogy mit ért el eddigi életében (Mr. Sunshine), a 24 Kim Bauerje, Elisha Cuthbert az oltár előtt szakít a párjával (Happy Endings), a Better Together pedig két pár teljesen különböző kapcsolatát mutatja be. Az ABC már korábban megrendelte emellett a No Ordinary Family-t, a középpontban egy családdal, melynek minden tagja különleges képességekkel rendelkezik.