Újra előveszi Voksán Virágot és Liptai Claudiát a Tv2

Vágólapra másolva!
Júniusban nyári üzemmódba kapcsolnak a tévék, egyre több lesz az ismétlés. A Tv2 például a 2008 őszén vetített Sztárok a fejükre estek című, afrikai realityt vette elő, amelyet Liptai Claudia és Kovács Áron vezettek.
Vágólapra másolva!

Nyáron a tévék nézettsége visszaesik, a csatornák a nagyobb reklámbevételeket ígérő őszi hónapokra időzítik az új, drágább tartalmakat. A nyári, költségkímélő ismétlések így megszokottak a kereskedelmi tévéknél is.

tv2

Sztárok a fejükre estek - képek itt!

A Tv2 június 7-től a délután fél hatra a tervezett Monk helyett Joshi Bharat-ot küldi - ezek ismétlések lesznek, a műsor pedig megszűnik, új részeket nem vesznek fel.

A koraesti órákban is lesz változás, a hétre betett Shark - Törvényszéki ragadozó elmarad, ebben a sávban újra szerencsét próbálhat a Frei Tamás készítette, Afrikában felvett Sztárok a fejükreestek. A 2008-as realityt Liptai Claudia és Kovács Áron vezették, szereplői pedig Dr. Horváth Ágnes, Fiala János, Kucsera Gábor, Fekete László, Kozsó, a Bódi házaspár, Lakatos Márk, Oláh Ibolya, Voksán Virág és Csősz Boglárka voltak.