Alakul az RTL-es X-Faktor csapata

Vágólapra másolva!
Május 26-án az RTL Klub felfedi, ki lesz az egyik mentor az őszi tehetségkutatóban. Lapunk úgy tudja, Geszti Péter mellett castingon megnézték Hajós Andrást is.
Vágólapra másolva!

Május 26-án az RTL Klub a Fókusz című magazinműsorban felfedi, ki lesz az ősszel induló X-Faktor egyik mentora. Az [origo] információi szerint Geszti Péter mellett castingra hívták az RTL-hez az Emil.RuleZ! frontemberét, énekesét, a Heti hetes állandó szereplőjét, Hajós Andrást is.

Az RTL Klub őszre tervezett zenei tehetségkutatója, a brit licenc X-Faktor február 17-e óta várja a jelentkezőket. Különbség a korábbi műsorokhoz képest, hogy három kategóriában lehet nevezni: külön versengenek a 16 és 24 éves kor köztiek, külön a 24 fölöttiek, de duók, énekegyüttesek is indulhatnak, majd mindhárom csapat kap egy mentort maga mellé.

Mint korábban megírtuk, Ördög Nóra mellett Stohl András vezethette volna az őszi show-t, ám karambolja miatt visszalépett a műsortól. Az [origo] tévérovatának szavazásán (25 ezren vettek tészt a játékban), olvasóink nagy része Sebestyén Balázs mellett voksolt, hogy ő pótolja a színészt, 10 420 válaszadó javasolta műsorvezetőnek A széf arcát. Második Csonka András, harmadik Hajós András lett, de sok szavazatot kapott Gönczi Gábor és Szujó Zoltán is.

"Kétopciós dolog ez. Az alaphelyzet szerint ezt a formátumot egy ember viszi Kolumbiában, Németországban, Angliában és még tucatnyi országban a világon. Nálunk, Magyarországon, a nagy show-kban a női-férfi páros a tradíció. A Stohl-Ördög kettős nagyon jól bevált, szerették őket a nézők, és ők is jó viszonyban vannak, kár, hogy így alakultak a dolgok, és nem állhat össze a duó. Lényeg, hogy nem feltétlenül és nem mindenáron pótoljuk Andrást" - válaszolta lapunk megkeresésére pár napja Schiwert-Takács László, a show producere.