A Szeress most! egyik szereplője megy a Barátok köztbe

Vágólapra másolva!
Babicsek Bernát, aki az egykoron másfélmilllió nézőt is vonzó Szeress most! című sorozatban lett ismert a tévézők számára, most az RTL Klub szappanoperájában tűnik fel.
Vágólapra másolva!

Babicsek Bernátot a nézők a Szeress most! című sorozatban láthatták először, ott fontos karaktert, főszereplőt vitt. Mindkét sorozat producere Kalamár Tamás, így számára ismert színészt igazolt a Barátok közt-be.

"2003-2004-ben forgott a Szeress most!, valamivel később volt képernyőn. Abból a csapatból többen átkerültek a Barátok közt-be, így amikor dolgozni kezdtem a szappanoperában, sokukat már ismertem" - mesélte az új fiú az [origo]-nak.

Két hónapja forgat, május 27-én kerül képernyőre. "Szakács leszek, egy nagyon jó fej karaktert kaptam, nem olyat, mint amilyet a Szeress most!-ban vittem. Örülök, hogy nem ugyanolyan figurával térek vissza. Hogy kikkel forgatok sokat, azt nem mondhatom el, csak annyit, hogy a figura Dr. Ferenci Orsolyát ismeri régebbről - vele már volt valamiféle összefonódás. Ennek megfelelően Bencsik Márk érkezésének Orsi férje, Laci egyáltalán nem örül" - tette hozzá.

A három zenekarral is fellépő Babicsek a Játékszínben dolgozik, több darabban, az Őrült nők ketrecé-ben, a Kellemes húsvéti ünnepeket-ben látható, a közelmúltban pedig bemutatkozott a Balázsovits Lajos rendezte Hamupipőké-ben.