Megorrolt Benkő hűtlen Editjére az RTL Klub

Vágólapra másolva!
A Benkő feleséget keres című trash realityben feltűnt Edit nevű szereplő a Tv2-n panaszkodott az RTL Klubra, amely ezt nem is vette jó néven - nem is lesz vele valóságshow ősszel.
Vágólapra másolva!

A Benkő feleséget keres című, 2009-es valóságshow-ban szerepelt Horváth Edit elfogadta a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor meghívását, így május 30-án este - kvázi RTL-es celebként - a Tv2-n panaszkodott az RTL Klubra. A csatorna ezt nem is vette jó néven, nem is lesz semmi a beharangozott Edit férjet keres című trash realityből.

"Kimondható, hogy az Edit férjet keres nem lesz az RTL-en. Sokáig kérdéses volt a műsor végső sorsa, mert a felhívásra jelentkezők férfiak nem voltak megfelelőek a tervezett műsorhoz. A végső döntést megkönnyítette Edit Tv2-n való szereplése. Nem néztük jó szemmel ugyanis, hogy a szexnagyi arra a csatornára panaszkodik, amelynek köszönheti, hogy egy ország megismerte. Több műsorötletünk van tervezési fázisban, Edit férjet keres is csak egy volt a sok közül. Hogy mi valósul meg, majd ősszel kiderül" - válaszolta kérdésünkre Dobsi Adrienn sajtófőnök.

Az [origo] információi szerint Delhusa Gjon kaphat saját realityt a csatornán, 2010 őszén, ám a csatorna sajtóosztályán ezt nem erősítették meg. Az énekes 2008 őszén már szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! című, igen jó nézettséget szállító valóságshow-ban, és a Vacsoracsata nézői is láthatták többször.