Valóságshow lesz a vitorlás lány kalandjairól

Vágólapra másolva!
Egy dél-kaliforniai stúdió bejelentette, hogy tévés realityt forgat Abby Sunderland átélt élményeiről. A 16 éves lány egyedül akarta megkerülni a Földet vitorlásával, de terve végül nem sikerült.
Vágólapra másolva!

Valóságshow készül az Indiai-óceánon megtalált, június 12-én kimentett vitorlás lány, Abby Sunderland kalandjairól. A műsort a Magnetic Entertainment gyártja, címe Adventures in Sunderland lesz, és a rekordkísérletről, a családi háttérről szól majd. A lány édesapja a New York Postnak már arról számolt be, hogy megegyeztek a gyártóval, így biztosan képernyőre kerül a produkció.



A 16 éves kaliforniai lány, Abby Sunderland öt hónapja indult útnak, hogy egyedül kísérelje meg körbevitorlázni a Földet. Vihar után sérült hajója nagyjából félúton adott le vészjelzést az Indiai-óceán közepén, Ausztrália és Afrika közt. Sokan aggódtak érte, mert a legközelebbi hajó kétnapi útra volt akkor tőle, családja szerint utolsó ismert tartózkodási helyén viharos szél fújt, és 6-7 méteres hullámok voltak. Egy halászhajó vette fel két napra rá.

A történetről bővebben itt olvashat.