Magdi anyus visszatér

Vágólapra másolva!
A Barátok közt Magdi anyusa pár epizód erejéig visszatér a szappanoperába: Fodor Zsókát kérdeztük röviden a szerepről.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub nézői bizonyára látták már az ajánlóban, hogy az elhunyt Magdi néni szellemként, ragyogó fénykoszorútól ölelve újra ellátogat a Mátyás király térre - amivel aztán a frászt hozza egykori társára, Vilmosra. A nagy visszatérésre a július 7-i részben kerül sor, amivel együtt két napig még biztosan láthatjuk Magdi anyust, de nem kizárt, hogy a későbbiekben is kísérteni fog régi otthonában.

Forrás: RTL Klub

Az elsőre talán olcsónak tűnő megoldást a karakter alakítója, Fodor Zsóka cseppet sem tartja kínosnak: "A világirodalomban több példa akad ilyesmire, a Vígszínházban mutatták be például Noel Coward Vidám kísértet című darabját, a József Attila Színházban pedig jelenleg is megy a Csak kétszer élsz, melyben a feleség szellemként tér vissza. Magam is láttam egy hatvanas, hetvenes évekbeli amerikai sorozatot, ahol a fiatal feleség meghalt, és valahányszor az özvegye be akart csajozni, az asszonyka ott feküdt az ágyán. Úgyhogy erre számtalan példa van, nem új ötlet sem a médiában, sem az irodalomban" - mondja el kérdésünkre.

"Nagyon kellemes volt a forgatás, olyan érzésem volt, mintha soha el sem mentem volna" - meséli még régi-új munkájáról a színésznő. Az, hogy szellemként tér vissza, technikai értelemben nem jelentett számára kihívást, ugyanúgy kellett játszania, mint máskor: "A speciális technikai megoldás tőlem semmi különöset nem kívánt, én is csak ma fogok szembesülni azzal, hogy hogyan nézek ki".