Előzménnyel folytatódik a Spartacus

Vágólapra másolva!
A történet előzményeit ismerhetjük meg a Spartacus: Vér és homok folytatásában, amihez már megtalálták a főszereplőt is.
Vágólapra másolva!

Azt már korábban lehetett tudni, hogy az itthon, az HBO-n látható Spartacus: Vér és homok - a főszereplő, Andy Whitfield rákbetegsége miatt - egyelőre nem a hagyományos módon fog folytatódni, az első és a második évad közé beiktatnak egy olyan szezont, amely a jelenlegi történet előzményeit mutatja be. A hatrészes Spartacus: Gods of the Arena azonban nem a főhős ifjúkorába nyújt betekintést, hanem azt mutatja be, hogy milyen volt előtte az élet Batiatus gladiátoriskolájában.

A történet középpontjába így egy Gannicus nevű, legyőzhetetlen gladiátor kerül, aki felfuttatja az iskolát: a szerepre meg is találták a megfelelő színészt Dustin Clare (a képen) személyében, aki például az ausztrál Maffiózók-ként emlegetett Underbelly-ben is játszott, a magyar közönség a McLeod lányai-ból ismerheti. A rendhagyó folytatásban Jaime Murray (Dexter) és Marisa Ramirez (General Hospital) is szerepet kapott.