Christina Applegate levetné a szőke, buta nő figuráját

Vágólapra másolva!
Christina Applegate a Twitter-oldalán közölte tájékozatlanabb követőivel, hogy az Egy rém rendes család nem reality volt, hanem fikciós sorozat.
Vágólapra másolva!

Christina Applegate, aki Kelly Bundy figuráját alakította 1987 és 1997 közt a tévétörténet egyik legsikeresebb komédiasorozatában, az Egy rém rendes család-ban, alighanem megelégelte, hogy sokan a buta, szőke karakterrel azonosítják, mert Twitter-oldalán arról informálta követőit, hogy a szitkom nem valós eseményeket dolgozott fel, a szereplők pedig nem önmagukat adták. "Bundyék nem valódi emberek voltak. Csak színészek. Remek színészek" - jelezte a 38 éves színésznő, aki a sorozattal futott be.

Noha a komédiában saját életükből is felvillantottak részletek a szereplők (Ed O'Neill valóban sokat sportolt főiskolás korában, David Faustino pedig tényleg rapper akart lenni), Applegate talán azt elégelte meg, hogy sokan úgy vélték, az Egy rém rendes család is valóságra épülve készült, mint az Osbourne-család, a mostanában sikeres, itthon is látható Jersey Shore vagy a Real Word-szériák.