Tényleg Liptai kapta az ötödik Megasztárt

Vágólapra másolva!
Bár a Tv2 hivatalosan csak a július 29-i Aktív-ban jelenti be, Liptai Claudia vezeti Till Attilával a Megasztár ötödik évadját, amely augusztus végén, szeptember elején indul.
Vágólapra másolva!

Görög Zita és Szekeres Nóra után a Tv2 Liptai Claudiát bízta meg Megasztár női műsorvezetői feladataival. Liptai az eddig minden szériában látott Till Attila mellett lesz a színpadon a legkésőbb szeptember elején induló ötödik évadban: dolgoztak már együtt a csatornánál, ketten vezették a Mr. és Mrs. című show-t, korábban pedig a Big Brother-t, 2002-ben és 2003-ban.

Liptai a Blikknek elmondta, hogy mindegyik sorozatot követte, a tehetségkutató rajongója. "El voltam ragadtatva Oláh Ibolya tehetségétől. Az egy dolog, hogy ő hogyan tud, illetve nem tud azzal élni, amit kapott Istentől. De az biztos, hogy a hangja egyedülálló. Tóth Verával elég jó viszonyban vagyok, amikor ő küld nekem egy dalt, mindig visszaírom, hogy nem hiszem el, hogy valakinek ez van a torkában, és itt ül Magyarországon. És ott van még Caramel, aki szintén iszonyatosan tehetséges, de nagyon nehéz kiemelni embereket, hiszen mindenki annyira más és egyedi volt" - nyilatkozta a korábbi szereplőkről.

tv2

Liptai megbízása nem meglepetés: az [origo] tévérovatának kérdésére korábban 18 500 szavazat érkezett, a válaszadók negyede biztos volt benne, hogy a Mokka műsorvezetője kapja a show-t. Szekeres Nóra 15 százalékot, Ada 11 százalékot, Görög Zita pedig 10 százalékot szerzett a voksoláson, de a stáb megnézte Gregor Bernadettet és Szabó Zsófit is.