A legjobban kereső tévések: Charlie Sheen három Hugh Laurie-t ér

Vágólapra másolva!
A TV Guide összeállította a legjobban kereső tévések listáját: a színészek közül Charlie Sheen és Hugh Laurie kapják a legnagyobb gázsit, de igen nagy a szakadék kettejük között.
Vágólapra másolva!

A jelenleg futó sorozatok színészei közül messze Charlie Sheen keres a legjobban, a Két pasi - meg egy kicsi egyetlen epizódjáért 1,25 millió dollárt (vagyis körülbelül 263 millió forintnak megfelelő összeget) szakít - az ezt eredményező bérharcról mi is írtunk korábban. Úgy látszik, Sheennek kollégája, Jon Cryer keresetét is sikerült feltornáznia, a megbízható unterman 550 ezret kap alig félórányi ökörködésért. A vígjátéksorozatokban játszó színészek közül kiemelkedő gázsit kap még a Született feleségek négy színésznője és a Simpson család-ban több karakternek hangot adó Dan Castellaneta-Julie Kavner páros - mindegyiküknek 400 ezer dollár üti a markát részenként.

Forrás: CBS
Messze Charlie Sheen keres a legjobban

Ugyanennyit kap a Doktor House címszereplője, Hugh Laurie is, aki még így - Sheen keresetének alig harmadával - is vezeti a drámai színészek listáját. Őt követi a Különleges ügyosztály két színésze, Mariska Hargitay és Christopher Meloni (395 ezer dollár), valamint a CSI-szériák és az NCIS sztárjai, David Caruso, Marg Helberger és Mark Harmon (375 ezer dollár). Csak összehasonlításként: Ian Somerhalder csupán 40 ezer dollárt kap a Vámpírnaplók egy-egy epizódjáért, annak ellenére, hogy a Lost-tal már nevet szerzett magának, sorozata pedig - legalábbis a tinédzserek körében - igen népszerű. További adatok - a talkshow- és reality-műsorvezetők, valamint a hírolvasók fizetésével együtt - a TV Guide oldalán olvashatók.