Kozsót is leigazolta őszre a Tv2

Vágólapra másolva!
Kozsó is szerepel a Tv2 őszi, párkereső valóságshow-jában, az Édesnégyes című produkcióban.
Vágólapra másolva!

A Tv2 Kozsót is leigazolta az Édesnégyes című műsorhoz: korábban már publikus volt, hogy a csatorna képernyősei közül a Jóban Rosszban-szereplő Szabó Zsófi, és a szappanoperával ismertté lett, majd a 10! című celebműsort vezető Szorcsik Viki is igent mondott a felkérésére. Kozsó jó kapcsolatban van a csatornával, mert a Sztárok a fejükre estek című realityben is szerepet kapott, de ügyesen lavíroz a csatornák közt, mert megfordult az RTL-es Vacsoracsatá-ban, és 2009 végén beült Fábryhoz az új Legyen ön is milliomos egy felvételére is.

2010 őszén tehát nem csak a két nagy kereskedelmi televízió tehetségkutató műsora, az X-Faktor és a Megasztár csap össze, hanem az RTL Klub és a Tv2 párkereső műsora is: előbbi valóságshow heti lesz, és Delhusa Gjon a főszereplő, utóbbi viszont naponta kerül a képernyőre, minden héten más-más médiaszemélyiség mellé lesznek reménykedő próbálkozók.

A Tv2-féle reality nem hagyományos párkereső show lesz, hisz a műfajt a főzőműsorral ötvözi: a produkcióban hat celeb kegyeiért küzd négy-négy jelentkező, a hét végén pedig az adott sztár főz vacsorát a kiválasztott férfinak vagy nőnek.