Már ősszel elindítja az RTL Klub a Való Világ 4. szériáját

Vágólapra másolva!
2004 júniusa óta nem volt Való Világ: az RTL Klub hat évvel a harmadik széria után 2010 őszén indítja a folytatást. A fődíj 12 millió forint, egy lakás és egy autó.
Vágólapra másolva!

2010 őszén folytatódik a Való Világ című valóságshow, a negyedik sorozattal: a jelentkezőket a tévécsatorna a www.valovilag.hu internetes oldalon várja. A fődíj ezúttal egy lakás, egy autó és 12 millió forint. Kolosi Péter programigazgató a Fókusz-nak elmondta, hogy sokan 2002-2004 közt még gyerekek voltak, és a szüleik nem engedték, hogy realityt nézzenek, de ez a generáció felnőtt, saját tévézési szokásokkal, így az RTL Klub őket is várja a képernyő elé.

A Való Világ 2002 őszén rajtolt, a másodikként befutott Majkával, a később győztes Szabolccsal, de pár héttel a Big Brother után, így csak pár estét tudott megnyerni nézettségben, az őszt elvitte a Tv2 olyan figurákkal, mint BB Évi és Pongó.

Az RTL egy hét pihenőt hagyott csak, és ráindította a második szériát az elsőre, így mire a VIP Brother-ben bízó Tv2 elrajtolt a második Big Brother-rel, addig az RTL már lojális nézőtábort épített ki, így nemcsak, hogy nézettségben elvitte 2003 tavaszát, de a VV-sorozat fölénye miatt a - szintén méregdrága - BB2 előbb a késő esti sávba száműzetett, majd pár héttel a tervezett finálé előtt véget is ért. A VV2 számos botrányt okozott, az ORTT előtt is volt ügye (erotikus jelenetek a nem a megfelelő karikával, nem a megfelelő sávban), a producer Árpa Attilának is távoznia kellett.

A VV3 2003 decemberében indult, többek közt az expornós Pandorával, aki hetekig a legkeresettebb magyar személy volt az interneten. A harmadik szériát egy deszki néptáncos fiú, a félig szerb Milo nyerte meg (ő csak a fináléban 492 ezer emelt díjas támogató hívást vagy sms-t kapott), a villát pedig rövidre rá le is bontották: a területen, az óbudai Kunigunda utcában jelenleg az MTV új székháza van.