Váratlan haláleset és új doki a Jóban Rosszban őszében

Vágólapra másolva!
Rendhagyó sajtótájékoztatóval indította szappanoperája őszét a Tv2: mozdulatlan színészek által bemutatott állóképekkel utaltak a közeljövő eseményeire, és bemutatták az új szereplőt, a Duna TV kulturális műsoraiból ismert Kembe Sorelt.
Vágólapra másolva!

Rendhagyó környezetben, a Kiscelli múzeum romos pincéjében ünnepelte a Jóban Rosszban 2010-2011-es évadjának indulását a Tv2. A sorozat vezető színészei - mint Liptai Claudia vagy Gazdag Tibor - mozdulatlanul, a félhomályban megvilágított, kimerevített állóképként pózoltak a fotósok előtt, egyes színészek, így Gesztesi Károly emberrabló terroristaként tették dolgukat, a csatorna pedig bemutatta a szappanopera új igazolását, Kembe Sorelt. A Duna TV több műsorának vezetője alakította meg a kongói vívószövetséget, és annak egyetlen tagjaként kijutott az athéni olimpiára: a vele készült interjúnkat itt olvashatja.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Több fotóért kattintson a képre!

A Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás az [origo] kérdésére elmondta, hogy a látott állóképek a közeljövőben bekövetkező eseményekre utalnak, így nem véletlen, hogy Tóth Roland egy motoron ül (könnyen elképzelhető baleset), vagy a napi sorozat egyik legjobban eladható szereplője, Szabó Gyula lánya, Szabó Zsófi egy koporsóban fekszik. "Néha épp azt tesz jót egy-egy karakternek, ha hosszabban pihentetjük" - mondta.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Több fotóért kattintson a képre!

A Jóban Rosszban a rivális Barátok közt indulása előtti héten a második legnézettebb műsor volt, legjobb eredményként 1,37 millió nézőt jegyzett augusztus 16-án.