Mariska Hargitay és Lauren Graham is színpadra áll az Emmy-gálán

Vágólapra másolva!
A vasárnapi, augusztus 29-i Emmy-gálán az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály és a Szívek szállodája egykori hősnője is konferál.
Vágólapra másolva!

Végleges a főműsoridős Emmy-díjátadó szereplőnek listája: az újak közt jelentették be Mariska Hargitay és Lauren Graham (a képen) szereplését, de színpadra kerül mindenképp a Dr. Csont-ból ismert Emily Deschanel, vagy a Castle főszereplője, Nathan Fillion is. Korábban már lehetett tudni, hogy a konferálásnál segédkezik a Maffiózók-ban és a Jackie nővér-ben látott Edie Falco, az Így jártam anyátokkal csajozós Barney-ja, Neil Patrick Harris vagy Eve Longoria Parker, akit leginkább a Született feleségek-ben láthat a hazai tévéző.



A díjátadó augusztus 29-én este lesz, Los Angelesben. A jelöltek közt van - többek közt - Tony Shalhoub (Adrian Monk), Steve Carell (Michael Scott), a drámai sorozatoknál pedig Michael C. Hall (Dexter Morgan), a Lost Jack-je, Matthew Fox, vagy Hugh Laurie, akit főképp dr. Gregory House-ként ismer a hazai néző. A jelöletek listája itt olvasható.