Negyedszer megy az Emmyért a Dexter sztárja - és nagyon nyerne

Vágólapra másolva!
A Sírhant művek és az itthon is látható Dexter főszereplője, Michael C. Hall nem bánná, ha Emmy-díjjal jutalmaznák vasárnap este - ez a negyedik jelölése, de még nem nyert.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este adják át a legjobb főműsoridős produkcióknak, színészeknek járó Emmy-díjat Los Angelesben: a díjátadón az amerikai tévéipar legfontosabb szereplői megjelennek. A jelöltek közt van ezúttal is Michael C. Hall, aki a Dexter ellentmondásos, kissé szociopata, de mégis szerethetőnek ábrázolt sorozatgyilkosát alakítja: a Zap2It-nek elmondta, hogy bízik abban, hogy díjat nyer, de úgy véli, bármely egyéni győzelem egyben a produkció győzelme. Hall négy Emmy-jelöléssel bír, és négyszer jelölték Golden Globe-ra is - de csak egyszer futott be.

Dexter megformálója szerint már az is nagy dicsőség, hogy egyáltalán jelölést kapott, de abban is reménykedik, hogy a sorozatának otthont adó Showtime csatorna egyéb produkcióit is elismerik. A színész a Magyaroszágon is látható Jackie nővér című sorozat két szereplőjét, Merritt Wevert és a korábban a Maffiózók-ban is sokat látott Edie Falcót emelte ki, továbbá kiemelkedőnek tartotta Toni Collette alakítását a United States of Tara című szériában.