Benkő Dániel a Kész átverésről, az észbontó feszültségről

Vágólapra másolva!
Új műsorvezetője lesz az RTL Klub egyik legrégebbi műsorának, a Kész átverés show-nak: a csatorna jolly jokere, Benkő Dániel kapta a műsort.
Vágólapra másolva!

Benkő Dániel - aki különös módon néha egyes szám harmadik személyben beszél önmagáról - kapta az RTL Klub Kész átverés show-ját. "Amióta Benkő Dániel betette a lábát a magyar médiába, új időszámítás indult. A Vacsoracsatát-t velem kezdték, utána jött a Celeb-ügy, ami engem közkedvelt emberré emelt e hazában, végül jött minden idők legnagyobb bulija, a Benkő feleséget keres, amely a hölgyek iránti legnagyobb hódolatomról szólt. Ahol megjelenek, nem véletlen, hogy a nézettség az egekbe szökik" - futott neki a témának távolabbról.

A stáb már túl van néhány forgatási napon: "Nem vagyok átverő típus, ez viszont ez egy játék, amit komolyan kell venni. Ha a végén mindenki kacag, és megvan az észbontó feszültség is, akkor élvezhető lesz, mert emberi szituációkat kreál" - mondta az [origo]-nak.

rtl klub, sajtóklub

A lantművész szerint csak most, ezzel a műsorral jön elő az igazi énje. "Benkő Dániel nem kottából olvas, nem partitúrából zenél, nem szinopszisból mondja a szöveget, hanem improvizál. Ott, helyben születik az esemény, ha konzervdobozból húznám elő, unalmas lenne. Abszolút nem motivál, hogy szerepet játsszak. Megjegyzem, nagyon jó bohócként és hiteles figuraként működni" - tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy feltűnik-e az I Love Gjoni című párkereső valóságshow-ban, Delhusa mellett, kitérő választ adott: "Ez egy kényes kérdés. Annyit elmondhatok, hogy Gjoni kiváló növendékem és utódom."