Többen jelöltek a Tv2 vezérigazgatói posztjára

Vágólapra másolva!
Többen esélyesek a Tv2 vezérigazgatói posztjára. A tulajdonos ProSiebenSat.1 még nem hozta meg a döntést, Várdy Zoltán pedig egy hónap múlva távozik.
Vágólapra másolva!

A Marketing & Média információi szerint két esélyes jelölt maradt a Tv2 vezérigazgatói posztjára: Simon Zsolt, a MEC ügyvezetője, és Stefanovszky András, a Procter & Gamble korábbi regionális vezetője. Simon Zsoltot az [origo] megkereste, de nem szeretett volna beszélni az esélyekről.

Az [origo] úgy tudja, hogy - noha még tavasszal egyezett meg Várdy Zoltán a tulajdonosokkal arról, hogy távozik - még nem született meg a döntés, de többen vannak a jelöltek. Az Origo Zrt. volt vezérigazgatója, Fischer András elmondta lapunknak, hogy őt is megkeresték a posztra, ugyanakkor a Marketing & Média információi szerint felmerült Kolosi Péter neve is. Az [origo] megkeresésére az RTL Klub programigazgatója nem kívánta kommentálni az értesülést.

"A távozásom valóban egy saját döntésen alapuló közös megegyezés eredménye. Az utóbbi nyolc évben voltam kereskedelmi igazgató, nemzetközi alelnök, vezérigazgató, regionális igazgató, valószínű, hogy a megbecsülés jele ez a sok előreléptetés, de én közben elfáradtam" - nyilatkozta korábban az [origo]-nak az október 1-jén távozó Várdy Zoltán. A cikk itt olvasható.